Benchmark

Benchmark

Benchmark

Benchmark Almelo is onderdeel van een wereldwijd Benchmark Netwerk. Met vestigingen in de VS, Europa en Azië levert Benchmark het hoogste niveau van marktgerichte diensten en kant-en-klare platforms waar onze klanten ze nodig hebben.

We hebben Design Centers of Innovation op strategische locaties in elk van de drie belangrijke regio's. We werken voornamelijk voor de markten Medical, Industrial en Aerospace & Defense. Naast elektronicaproductie hebben we ook volledige fijnmechanische productiemogelijkheden. Wij werken bijvoorbeeld voor klanten als Airbus, Siemens, Fluke of Semiconductor bedrijven.

 

WERKEN BIJ BENCHMARK AAN PRODUCTEN MET IMPACT

We werken aan nieuwe producten die onze veiligheid, gezondheid of gemak vergroten. Wij leveren deze producten van productontwerp tot volumeproductie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker.

Dit kunnen bedieningspanelen zijn voor vliegtuigen, aangesloten sensorapparatuur, servicerobotica, medische apparatuur of onderdelen van halfgeleidermachines. Wij helpen onze klanten om innovaties te ontwikkelen en snel in grote serieproductie te krijgen.

 

Waar we voor staan:

Met meer dan 13.000 medewerkers behoren we tot de top 10 van elektronicaproducenten wereldwijd.

Onze vestiging in Almelo telt 500 medewerkers, waarvan een sterk NPI-team (nieuwe productintroductie) en een ontwikkelteam van 130 Design Engineers met een mix van kennis en expertise op het gebied van industrieel ontwerp, UX-ontwerp, mechanisch ontwerp, elektronica-ontwerp, softwareontwerp en test ontwikkeling.

Bij Benchmark kun je rekenen op een stabiele werkomgeving, duidelijkheid en ondersteuning van je collega's. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen de verschillende klantprojecten.

We hopen je meer te kunnen vertellen over Benchmark. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij ondersteunen je bij het vinden van de juiste werk- of stagemogelijkheden bij Benchmark.

Innovatie is ook mensenwerk en dat beseffen wij bij Benchmark maar al te goed. Iedereen krijgt de ruimte om te leren, te groeien en zich te onderscheiden. De sfeer is informeel en er wordt op natuurlijke wijze kennis uitgewisseld. Het draagt ​​allemaal bij aan de teamspirit - we werken vaak in multidisciplinaire teams -, aan de gezamenlijke ambitie om topprestaties te leveren en aan het plezier in ons werk.

Vacaturesite: www.werkenbijbenchmark.nl

Onze sponsoren