Dispuut bRAXIS

Dispuut bRAXIS is ontstaan op 10 mei 2007 uit een groep vrienden die al een aantal jaar op rij een doegroep hadden bij Paradoks. bRAXIANEN waren altijd al zeer actief binnen Paradoks. Zo bestond de commissie voor het zesde lustrum uitsluitend uit bRAXIANEN, en het was dan ook niet verrassend dat het bestuur van Paradoks bRAXIS verzocht om erkend te worden als officieel dispuut. Tijdens de wissel-ALV op 28 mei 2008 werd dit verzoek ingewilligd: bRAXIS werd officieel erkend door Paradoks. In die tijd waren we nog niet zo groot, maar tegenwoordig groeien we gestaag en verwelkomen we elk jaar een aantal nieuwe gele studenten.

Sindsdien kan Paradoks niet genoeg krijgen van bRAXIS. In meerdere Paradoks-besturen is dan ook een vleugje geel te vinden... Ook zijn er veel bRAXIANEN betrokken bij diverse activiteiten, zowel als deelnemer als organisator. Alhoewel Paradoks het meeste van bRAXIS meekrijgt gewoon in de PK, waar bijna altijd een bRAXIAAN zit te soggen, in de vorm van een spelletje, een kopje koffie of een goed gesprek.

De echte bRAXIAAN bestaat niet; bRAXIS is een bonte verzameling van verschillende studenten met elk hun eigen gebreken. Gelukkig zijn ze allemaal sociaal en zijn de meesten niet bijterig. Elke twee weken zijn we op woensdag te vinden in San Remo voor een borrel en diverse interessante gesprekken. Gespreksonderwerpen variëren van hoe vegetarisch knoflook eigenlijk is tot wat je kunt doen met een twinkeltoorts, of gewoon een klassiek gesprek over euhm ja …. seks.

Benieuwd naar meer? Neem eens een kijkje op www.braxis.nl of spreek een bRAXIAAN aan.

Als het maar nat is!

bRAXIS_logo_zwart_geel.png
bRAXIS.jpg
bRAXIS_2.jpg

Onze sponsoren