bRAXIS

Dispuut bRAXIS is op 10 mei 2007 ontstaan uit een groep vrienden die al een aantal jaar op rij een doegroep hadden bij Paradoks. bRAXIANEN zijn altijd erg actief geweest bij Paradoks. Zo bestond de commissie voor het zesde lustrum uitsluitend uit bRAXIANEN en het was dan ook niet gek dat het bestuur van Paradoks bRAXIS vroeg om door Paradoks erkend te worden als dispuut. Tijdens de wissel-ALV op 28 mei 2008 was het dan zover: bRAXIS werd officieel erkend door Paradoks.

Sindsdien houdt bRAXIS een aantal tradities hoog bij Paradoks, waaronder de aloude doegroep en de bRAXIS bierproeverij. De bRAXIS escaperoom begint ondertussen ook al een begrip te worden. Verder zijn bRAXIANEN opvallend vaak in de PK, waar ze op zoek zijn naar de nodige afleiding, koffie en/of een goed gesprek. Alle leden van bRAXIS zijn dan ook lid van Paradoks.   

De echte bRAXIAAN bestaat niet en bRAXIS is daardoor een bij elkaar geraapt zooitje verschillende studenten dat zeer divers actief is bij Paradoks en andere aspecten van het studentenleven.

Benieuwd naar meer? Neem eens een kijkje op www.braxis.nl

Als het maar nat is!...


bRAXIS_logo_zwart_geel.png
Foto_bRAXIS_Paradoks_Site.jpg

Onze sponsoren