Confidential Contact Person

Confidential Contact Persons (CCP)

Als student kun je te maken krijgen met onzekerheid of onaangename interacties. Ervaringen delen met iemand van jouw eigen leeftijd kan voelen als een veilige en comfortabele stap. Om die reden zijn er Confidential Contact Persons. Zij zijn getraind om te luisteren en zullen alles wat je deelt volledig vertrouwelijk houden. Ze zijn studenten aan de Universiteit Twente met verschillende ervaringen in het studentenleven die er zijn om jou te ondersteunen met jouw problemen. Mocht een CCP niet de middelen hebben om je persoonlijk te helpen weten ze wel naar welke professional ze jou moeten doorverwijzen.

Naast de algemene Confidential Contact Persons binnen Universiteit Twente heeft Paradoks er zelf ook één. Hieronder stelt ze zich voor!

CCP.jpg

Hallo daar!

Ik ben Nikki. Ik ben 21 jaar oud en studeer Technische Geneeskunde. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te hockeyen, piano te spelen en te kletsen met mijn huisgenoten! Daarnaast ben ik ook Confidential Contact Person (CCP) van Paradoks. Als CCP sta ik voor je klaar om met je te praten wanneer je dat nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld veel studiestress, heb je ongewenst gedrag gezien of ervaren of wil je gewoon even je hart luchten? Stuur me dan gerust een berichtje <3

Liefs, Nikki

Email: CCP@paradoks.utwente.nl


Onze partners