P.V.G. Standaard Lui

Het begon ooit als een klein voetbalteam van vrienden hier op de UT, maar ondertussen heeft P.V.G. Standaard Lui zich ontwikkeld tot een fantastisch genootschap binnen S.V. Paradoks. De interne competitie van v.v. Drienerlo is intussen helemaal verkend, maar nog altijd blijft de derde helft ons sterkste punt. Ons tweede lustrum op 29 september 2022 was reden voor een jaar vol doldwaze avonturen, zo hebben we het Oktoberfest in Stuttgart onveilig gemaakt, zijn de nodige flauwe gedichten geschreven met sinterklaas en hebben sommigen van ons de ware liefde kunnen vinden tijdens ons allereerste date-diner. Als klap op de vuurpijl hebben we ons jaar afgesloten met een geweldige cantus in de welbekende Technobar. 
Dit soort leuke dingen gaan we de komende tijd natuurlijk nog veel meer doen, maar voorlopig focussen we ons eerste weer even op het voetbal. Hoewel we ieder jaar weer het neusje van de zalm weten aan te trekken betreft voetballende kwaliteiten, lijkt de behoefte aan het vloeibare goud ons soms toch de das om te doen. We zijn aan het eind van ons lustrumjaar namelijk gedegradeerd dus moeten we hard aan de bak.
Lijkt het je nou leuk om een keertje mee te voetballen of samen met de fanclub te juichen langs de zijkant? Spreek gewoon iemand aan in de Technohal of stuur een mailtje naar sl.paradoks@gmail.com. Iedereen is van harte welkom!

Kusjes van de boys,
“Wij zijn Standaard Lui, wij zijn Standaard Lui”

Teamfoto_BART_2023.jpg
Gala_foto_2023.jpg

Onze partners