Boeken bestellen

Wanneer je lid bent van Paradoks krijg je korting op je studieboeken. Beter nog: je krijgt meer korting dan je lidmaatschap kost voor je hele studententijd! Win win dus.

In die Kick-In bevinden zich 3 opleidingsdagen. Tijdens de opleidingsdagen kun je je inschrijven voor Paradoks en je boeken ter plekke bestellen. Zo zijn ze precies op tijd voor de start van het collegejaar!

Mocht je niet bij de Kick-In en daarmee het boekenbestelmoment kunnen zijn, dan kun je je boeken ook nu al online bestellen via de site. Hiervoor dien je eerst lid te worden van S.V. Paradoks. Dit doe je onder het kopje Word lid. Zorg ervoor dat je hier vervolgens Primair lid wordt. 

Zodra je lid bent geworden log je in op de site. Vanaf nu kun je boeken bestellen. Dit doe je onder het kopje Studie>Boeken>Boeken bestellen. Hier vindt je een uitgebreid stappenplan voor het bestellen van je boeken. Het is belangrijk dat je dit stappenplan goed volgt. Mocht je je boeken al hebben besteld en het stappenplan niet hebben gevolgd, geen paniek. Check even of je alle stappen goed hebt uitgevoerd. Zo niet, stuur dan even een mailtje naar boeken@paradoks.utwente.nl. Dan checken wij of je bestelling goed bij ons is aangekomen. 

De kosten voor het boekenpakket voor Biomedische Technologie zullen rond de 300 euro liggen. Voor Technische Geneeskunde is dit ongeveer 850 euro. Hiermee schaf je alle boeken aan die je nodig hebt voor de eerste module, wat ook gelijk bijna alle boeken zijn die je in je eerste jaar van je bachelor en de jaren daarna nodig hebt. Heb je vragen over het bestellen van je boeken? Stuur dan een mailtje naar boeken@paradoks.utwente.nl.​​​​​​​

Mocht je nou geen voorkeur hebben voor nieuwe boeken en is tweedehands ook goed? Kijk dan vooral ook naar onze boekenmarktplaats!

Onze sponsoren