Boeken bestellen

Wanneer je lid bent van Paradoks krijg je korting op je studieboeken. Beter nog: je krijgt meer korting dan je lidmaatschap kost voor je hele studententijd! Win win dus. Op maandag 26 augustus vindt de Opleidings Kick-In plaats (OKI). Met Paradoks gaan we op kamp naar een geheime locatie. Voordat we vertrekken maandagochtend zul je je inschrijven voor Paradoks en je boeken ter plekke bestellen. Zo zijn ze precies op tijd voor de start van het collegejaar!


Het kosten voor het boekenpakket voor Biomedische Technologie zal tussen de 300 en 500 euro liggen. Voor Technische Geneeskunde is dit ongeveer 800 tot 900 euro. Hiermee schaf je in één klap bijna alle boeken aan die je in de bachelor gaat gebruiken. Heb je vragen over je boeken? Stuur dan een mailtje naar boeken@paradoks.utwente.nl.


Vanaf maandag 26 augustus is het mogelijk om je boeken te bestellen. Hiervoor moet je ingelogd zijn op de website en dan navigeren naar Studie > Biomedische Technologie / Technische Geneeskunde > Boeken bestellen.