S.V. Paradoks is de studievereniging voor Biomedische Technologie en Technische Geneeskunde.

Als vereniging zijn we de brug tussen de opleiding en de studenten. We zijn constant bezig om communicatie tussen alle relevante partijen en het onderwijs te verbeteren. Daarnaast organiseren we talloze onderwijstondersteunende lezingen, cursussen en andere activiteiten.

Naast onderwijsondersteuning geven we studenten de kans om zich verder te ontwikkelen in een van onze 35 commissies. In deze commissies kunnen mensen verschillende evenementen organiseren zoals excursies, reisjes, lunchlezingen, activiteiten en borrels. Dit draagt allemaal bij aan het betrekken van studenten bij onze actieve kern!

Contact opnemen kan via de mail of via de contactgegevens onderaan de pagina.

Het laatste nieuws

Lustrumfoto's!

De lustrumfoto's zijn gepubliceerd! Klik hier om de foto's te bekijken. Mis je nog foto's? De rest komt binnenkort dus hou de site in de...


Na-Intro!

De inschrijvingen voor de na-intro zijn geopend! Wil jij ook samen met je doegroep de epische intro opnieuw beleven? Schrijf je snel in!


Skireis! // Ski trip!

De inschrijvingen voor de skireis zijn geopend! Schrijf je hier snel in.   You can sign up for the ski trip! Sign up here.

Voorpagina_editie_6.PNG


Sponsoren

Thales_logo.jpg
Artboard_2.png
1280px-Parker_Hannifin.svg.png