S.V. Paradoks is de studievereniging voor Biomedische Technologie en Technische Geneeskunde.

Als vereniging zijn we de brug tussen de opleiding en de studenten. We zijn constant bezig om communicatie tussen alle relevante partijen en het onderwijs te verbeteren. Daarnaast organiseren we talloze onderwijstondersteunende lezingen, cursussen en andere activiteiten.

Naast onderwijsondersteuning geven we studenten de kans om zich verder te ontwikkelen in een van onze 35 commissies. In deze commissies kunnen mensen verschillende evenementen organiseren zoals excursies, reisjes, lunchlezingen, activiteiten en borrels. Dit draagt allemaal bij aan het betrekken van studenten bij onze actieve kern!

Contact opnemen kan via de mail of via de contactgegevens onderaan de pagina.


Het laatste nieuws

Briljante Mislukkingen Award Zorg

We delen liever onze succesverhalen dan onze leermomenten. Zonde, want het belemmert de innovatie. Het Instituut voor Briljante Mislukkingen...

Nieuwe naam borrelkelder!

Hopelijk is het volgend jaar zover, de verhuizing naar de Technohal. Daar staat naast een nieuwe PK ook een nieuwe borrelkelder te wachten....Word Activist bij het Lustrum!

[ENGLISH VERSION BELOW] De lustrumactiviteiten zullen niet kunnen plaatsvinden zonder de hulp van jullie! In deze link:...


Sponsoren


Thales_logo.jpg
Artboard_2.png
1280px-Parker_Hannifin.svg.png