Alumni Reüniedag

Alumnibanner.png

Beste Alumnus van Paradoks,
Op 1 juni organiseert S.V. Paradoks een alumni reüniedag. Op deze dag zal er een programma zijn waarbij er een tour is langs de oude nostalgische en nieuwe gebouwen, een lezing van een alumnus, een heerlijk diner en een leuke borrel om af te sluiten. We hopen jullie hier allemaal te zien. Mocht u willen komen kunt u zich hier aanmelden.

Het programma voor de dag ziet er als volgt uit:

  • Tour over het universiteitsterrein: Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen op de campus tijdens een rondleiding. De tour biedt u de gelegenheid om herinneringen op te halen en te zien hoe de universiteit is geëvolueerd sinds uw afstuderen.
  • Diner: Rond 18:00 nodigen wij u uit voor een heerlijk diner waarbij u kunt genieten van goed eten en kunt bijpraten met mede-alumni en huidige leden van S.V. Paradoks.
  • Alumni-spreker: Tim Boers, oud Paradoks-bestuurder en huidig opleidingsmanager van technische geneeskunde zal zijn ervaringen delen en inzichten geven over zijn carrière en leven na de universiteit.
  • Afsluitende borrel: De dag wordt feestelijk afgesloten met een borrel, waarbij u de gelegenheid heeft om te netwerken en herinneringen te delen onder het genot van een drankje.

Datum: [1 juni] Tijd: [Inloop: 14:30 - 15:00] Locatie: [universiteit/campus, we beginnen in de Technohal]

Onze sponsoren