Nieuws

Recap van Maart!

Recap van Maart!

Nadat de overheid heeft besloten dat alle coronamaatregelen in maart langzaam maar zeker gingen verdwijnen, konden er weer meer en meer activiteiten worden georganiseerd. Bij deze een kleine recap van de activiteiten in maart! 

Maart stond voor een deel in het teken van carrière. Deze carrièremaand werd afgetrapt door het symposium “The Uprising of Downsizing” en gevolgd door lunchlezingen van NeuroTech, studententeams en het Rode Kruis. Ook op het gebied van onderwijs zijn door de EducaCie BMT en TG verschillende studeeravonden en zelfs een LaTeX cursus georganiseerd! 

Het voelt alweer een tijdje geleden, maar begin deze maand was ook het eerste Paradoks feest na meer dan 2 jaar! De voetjes konden weer van de vloer met het thema “AstronOUT” gaan. Door de A.C.T.I.E. konden we het feest in maart nog even doorzetten met een cocktailworkshop en een rondleiding door de Grolsch Brouwerij.  

Deze maand hebben we niet 1 keer, maar zelfs 2 keer mogen rellen! Als eerste heeft Paradoks kennis gemaakt met de wapenstokken van de ME tijdens een oefening. Het tweede keer rellen was voor ons als bestuur wel een hoogtepuntje van deze maand: de constibonkiborrel! Met een groep sterke pedellen en een nog grotere groep uitgedroogde pilsbazen hebben we een prachtige middag mogen ervaren in de kelders van de Horst.  

Komende maand kunnen we uitkijken naar nog meer leuke activiteiten, want zoals de leus van het 43e bestuur zegt: “PLUS EXCELSIUS”.  

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren