Nieuws

Recap van April!

De maand april is inmiddels alweer voorbij. April komt van het Latijnse aperire, wat openen betekent. Het zou verwijzen naar de planten en bloemend die terug beginnen te groeien en bloeien. Het zou ook kunnen verwijzen naar alle kroegen en andere zaken die deze maand weer open konden gaan. Hier hebben we als Paradoks ook deze maand weer volop van genoten.

Deze maand zijn er diverse sporten uitgeprobeerd door de Paradoksiaan. Zo hebben de sjaarzen en twaarzen van de vereniging hun vaardigheden in bowlen en bier drinken mogen combineren tijdens het escalatiebowlen. Ook werden de hardloopschoenen aangetrokken om deel te nemen aan de 50e editie van de Batavierenrace! Paradoks eindigde hierbij op plek nummer 261….. misschien ligt het talent van de gemiddelde Paradoksiaan op andere vlakken. Om de spierpijn iets te verzachten, hebben een kleine groep Paradoksianen zich tijdens twee cursusavonden verdiept in de kunst van sportmassages.

De ACDC heeft in april vele paaseitjes in de PK verstopt die waarschijnlijk nog tijdens Pasen volgend jaar terug worden gevonden. Ook de SmooCie heeft ervoor gezorgd deze de buikjes van hongerige Paradoksianen werden gevuld.

In mei kijken we uit naar verschillende activiteiten op het gebied van carrière, onderwijs en vooral veel gezelligheid! Meld je dus vooral aan voor de verschillende activiteiten.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren