Nieuws

Recap Mei

Het laatste kwartiel loopt alweer bijna tot zijn einde en dit betekent dat we voorzichtig kunnen beginnen met uitkijken naar de vakantie (of nog even moeten strijden voor de laatste EC's). In ieder geval hebben we de laatste weken niet stil gezeten en stond de maand mei bomvol gepland met allerlei evenementen. 

Als eerste werden de eerste rondes van het StAF toernooi gespeeld. Een jaarlijks voetbaltoernooi tussen studieverenigingen van heel de UT. Jammer genoeg heeft het mannenteam en vrouwen 2 het niet kunnen maken tot de volgende ronde. Vrouwenteams 1 en 3 zijn wel door naar de volgende ronde en spelen op 7 juni de knockout stage voor de winst! 

Naast sportieve activiteiten is er deze maand ook geëscaleerd. Dit begon al met de cantus waar we onze keeltjes smeerden met biertje om ze vervolgens weer schraal te zingen met de verschillende liederen. Ook heeft de A.C.T.I.E. een kroegentocht door het pittoreske Enschede georganiseerd en werd er gestreden om de bokaal tijdens het Stef stuntpiloottoernooi. bRAXIS vierde deze maand haar lustrum en dit werd natuurlijk ook gevierd met een fuifje in de Aspen Valley! 

Paradoks ging deze maand ook world wide! Als eerst is er een groepje afgereisd naar Friesland om de golven en de wind te trotseren tijdens het zeilweekend. Een weekje later was het tijd voor de Paratrip! Met lichtblauwe vissershoedjes, blikjes klok en de hitjes van Antoon werd Praag onveilig gemaakt tot in de late uurtjes en de vroege ochtenden.  

De maand werd afgesloten met het Parastress gala! De jurken en pakken werden weer uit de kast gepakt om de voetjes helemaal kapot te dansen.  

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren