Sponsors


Om onze studenten kennis te laten maken met het werkveld, zijn wij altijd op zoek naar bedrijven en instanties die geïnteresseerd zijn in een samenwerking. Op die manier kunnen studenten zich oriënteren op hun toekomstige werkveld en kunnen bedrijven contact leggen met mogelijke toekomstige werknemers. Denk hierbij aan lezingen, cases of exposure van uw bedrijf op onze website of in ons verenigingsblad.  


Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om samen te werken met Studievereniging Paradoks, neem dan contact op met onze commissaris Externe Betrekkingen:

Manouk Huisman 
053 489 2491
extern@paradoks.utwente.nl


Onze huidige sponsoren:


Aethon_Logo_Purple-PNG.png

Welkom bij Aethon! Als werkgever van talent en aanmoedigers van ontwikkeling, begeleiden, trainen en inspireren we talent zoals jij. We verbinden je aan betekenisvol werk bij zorginstellingen in heel Nederland.

Wij bieden studiegerelateerde (bij)banen aan in de ouderenzorg of de gehandicaptenzorg, wat een mooie aanvulling is voor je cv. Voordat je aan de slag gaat krijg je een verkorte training met een waardevol certificaat. Met onze leuke en goed betaalde (bij)banen bouw je relevante werkervaring op én  lever je een maatschappelijke bijdrage. Hoe tof is dat?


ChipSoft_RGB_JPEG_correct.jpg

De schouders eronder zetten en de beste zorgsoftware ontwikkelen voor de zorg. Met die teamspirit startten Hans en Gerrit Mulder in 1986 ChipSoft. Die no-nonsense mentaliteit is drie decennia later nog steeds de spil van het bedrijf. Meer dan ooit zelfs, want de Mulders hebben er inmiddels ruim 800 'Chippies' bij.

Al die honderden medewerkers krijgen de ruimte om zichzelf via cursussen en opleidingen door te ontwikkelen. En om hun eigen ideeën uit te werken. Want bij ChipSoft geloven we in het motto 'beter goed bedacht, dan goed gejat'. Die vrijheid geldt óók voor activiteiten met je collega's. 

Wat is typisch ChipSoft? Een medisch specialist de fijne kneepjes van onze software bijbrengen. Maar ook het organiseren van een sportactiviteit voor je collega's. Of het ontwikkelen van een oplossing die patiëntlogistiek in ziekenhuizen optimaliseert. Dat alles met een gezamenlijk doel: onze koppositie in de wereld van zorg-ICT verstevigen. Doe je mee?


Artboard_2.png

Nedap N.V. is a multinational tech firm. From our headquarters in Groenlo, the Netherlands, we employ 800 people in 11 countries worldwide. We were founded in 1929 and have been listed at the Dutch Stock Exchange since 1947.


At Nedap, we believe that a smarter application of technology can help solve tomorrow’s challenges. Understanding what technology needs to do for customers and their users and how they wish to use it, is at our core.


XSENS_logo_vertical_RGB.jpg

Xsens is the leading innovator in 3D motion tracking technology and products. Its sensor fusion technologies enable a seamless interaction between the physical and the digital world in applications such as industrial control and stabilization, health, sports and 3D character animation. Clients and partners include Electronic Arts, NBC Universal, Daimler, Autodesk, ABB, Siemens and various other leading institutes and companies throughout the world.