Lustrum IX - Rally

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Lustrumcommissie IX
Datum en tijd
3 dec. 2023 10:30 - 17:00
Locatie
Enschede and around

Lustrum IX - Rally

📢 Rally

📅 Zondag 3 december

⌚ 10:30 - 16:30

📍 In en om Enschede

💰 Ongeveer €2,50 (Exclusief Autokosten en lunch)

Zijn jullie klaar voor een mysterieuze reis door de diepten van het onbekende Twente? Stel je dapperste metgezellen samen en vind een machtige wagen om deel te nemen aan een unieke rally! Deze gemotoriseerde puzzeltocht zal je kennis, waarnemingsvermogen en uithoudingsvermogen testen zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Meld je team nu aan!

Je hebt minimaal twee personen per team nodig, maar 3-5 wordt aanbevolen. Je rijdt door het prachtige landschap van Twente, ongeveer 100 km. We vertrekken vanaf de campus rond 10:00-11:00 uur en zijn rond 17:00 uur weer terug voor een afsluitend drankje. Lunch is optioneel (je kunt dit later aangeven).

Geef in de beschrijving de naam van je team en het aantal teamleden aan. Je hoeft je slechts één keer per team aan te melden!

Voor deze activiteit moet je team zijn eigen auto meenemen. Als je geen auto kunt lenen, bestaat de mogelijkheid om zelf een auto te huren bij een verhuurlocatie in de buurt en een gedeeltelijke vergoeding (~30 euro) van Paradoks te ontvangen. We hebben al wat vooronderzoek gedaan naar autoverhuur voor jullie: klik op de link voor meer informatie.

 

Car Rental Inspiration

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren