Study Tour Wahweenga

logodef.jpeg

Zie jij jezelf al in een ver land staan waar je bedrijven, ziekenhuizen en onderzoeksinstituten bezoekt en supergave culturele activiteiten meemaakt? Dan is de studiereis van S.V. Paradoks je op je lijf geschreven. Een studiereis is een intercontinentale drieweekse reis, gericht op het bezoeken van bedrijven, universiteiten en instituten binnen een bepaald thema. Binnen dit thema wordt door de deelnemers ook een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd. De overige tijd gedurende de reis wordt besteed aan culturele uitstapjes om de plaats van bestemming beter te leren kennen. Dit hele programma wordt grotendeels gefinancierd door zogenaamde case studies, opdrachten van 120 uur in het biomedische en biotechnische werkveld, die door de deelnemers zelf uitgevoerd worden! 

De komende studiereis zal in september 2022 vertrekken naar de majestueuze oostkust van  Canada en de Verenigde Staten met als thema Wahweenga. Dit is het Objiwe voor perfectie, wat past bij deze giganten op het gebied van de innovatie in de gezondheidszorg en de bijbehorende prestigestrijd in het dagelijks leven. Het onderzoek voorafgaand en tijdens de reis zal met deze perfectie samenhangen. Binnen de thema’s “het streven naar perfectie in de mens” en “de prestatiedrang en drang naar perfectie in de biomedische sector van Canada en de Verenigde Staten” zal het onderzoek uitgevoerd worden.

We hopen dat jullie hierna vol enthousiasme jullie motivatiebrieven gaan schrijven en deze uiterlijk 21 oktober 2021 via studytour@paradoks.utwente.nl naar ons sturen. Mail met verdere vragen of voor meer informatie ook naar studytour@paradoks.utwente.nl.

Onze sponsoren