TM Inhouse day

Banner_1.png

Op 18 maart 2024 vindt de eerste editie van de TM Inhouse Day plaats. Tijdens deze dag kunnen TG-studenten een beeld vormen voor de verscheidene mogelijkheden voor na het afstuderen. Van PhD onderzoeken tot bedrijven. Tijdens deze dag zullen een aantal indrukwekkende sprekers vertellen over het vakgebied en alle mogelijkheden na je studie. Daarnaast zullen er bedrijven komen met real-life casussen die de TG'ers tegen kunnen komen in het werkveld.

Dit is een evenement georganiseerd in combinatie met de studenten van de opleiding Klinische Technologie in Delft, dus dit is ook een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken en samen te werken met andere TG/KT-studenten vanuit het hele land. 

De inloop duurt tot 11:00, waarna we zullen beginnen met een centrale opening. Vervolgens zullen er in parallelle sessie casussen gedaan worden met bedrijven uit het werkveld. Na de lunchpauze met bedrijvenmarkt zullen er pitches zijn van PhD'ers die hun onderzoek na hun afstuderen zullen presenteren. Hierna zullen er twee inspirerende sprekers het dagprogramma afsluiten voordat de netwerkborrel begint.


De inschrijvingen zijn geopend vanaf woensdag 21 februari 12:00!
Je kan je hier inschrijven.


Algemene voorwaarden en privacybeleid
De algemene voorwaarden en het privacybeleid van de TM Inhouseday zijn te allen tijde na te lezen. 

dagprogramma.png

Onze sponsoren