Baat Medical

Baat_Medical_Logo.jpg

BAAT Medical Products BV ontwikkelt innovatieve medische producten op het gebied van met name Orthopedie en Trauma met side steps naar active implantables en Pharmaceutical Medical Devices.

Dit doen wij voor Start-Ups, middelgrote bedrijven en de grote multinationals wereldwijd welke op zoek zijn naar hun volgende generatie producten om aan patienten aan te bieden.

Vanaf strategisch bepaling met de klant wat het best over een aantal jaar in hun portfolio past tot aan het opzetten van productielijnen en wettelijke toelating (bv CE-markering of FDA approval).

Met name voor Start-Ups kunnen wij ook fungeren als Manufacturer (de wettelijk aansprakelijke partij) en verzorgen wij de jaarlijkse follow-up die nodig is om het product in de markt te houden.

Baat_Medical_Bedrijfsprofiel.png

We werken dagelijks aan diverse uitdagingen binnen de medische productontwikkeling zoals: Welke validatietesten kan ik gebruiken of welke testen ga ik ontwikkelen voor dit specifieke medische product? Hoe zorg ik ervoor dat dit medische product zo efficiënt mogelijk markttoelating krijgt? Welk innovatief concept is succesvol in de toekomst?

Bij BAAT kom je in een gedreven team van 40 collega’s op een schitterende locatie in Hengelo. Bij ons werken mensen met achtergronden in o.a. Biomedische Technologie, Industrieel Ontwerpen, Werktuigbouwkunde, Biologie, Radiologie, en Bewegingswetenschappen.

Waar kan BAAT voor jou betekenen?

✔️ Een baan met gedreven en enthousiaste collega’s

✔️ Verschillende doorgroeimogelijkheden

✔️ Een uitdagende afstudeer-/ stageplaats

Op zoek naar meer informatie? Check onze website www.baatmedical.com, bel ons op 088 - 56 56 600 of stuur een mailtje naar info@baatmedical.com. Wij staan klaar voor al je vragen.

Wellicht tot snel!

Onze sponsoren