Aethon

Aethon

Aethon
Welkom bij Aethon! Als werkgever van talent en aanmoedigers van ontwikkeling, begeleiden, trainen en inspireren we talent zoals jij. We verbinden je aan betekenisvol werk bij zorginstellingen in heel Nederland.

Wij bieden studiegerelateerde (bij)banen aan in de ouderenzorg of de gehandicaptenzorg, wat een mooie aanvulling is voor je cv. Voordat je aan de slag gaat krijg je een verkorte training met een waardevol certificaat. Met onze leuke en goed betaalde (bij)banen bouw je relevante werkervaring op én  lever je een maatschappelijke bijdrage. Hoe tof is dat?

Wat bieden we je?

Een vast contract met een vast aantal uren per maand
Een goed salaris: minimaal €11,34 bruto per uur (excl. ORT in de zorg) 
Een training met een waardevol certificaat
Flexibiliteit: werken wanneer en hoe vaak het je uitkomt
De mogelijkheid om bij meerdere organisaties ervaring op te doen
Solliciteer nu en maak het verschil in de zorg! 

Wil je nog meer weten over het werken in de zorg bij Aethon? Lees hieronder het verhaal van onze medewerker Kick.

VALT HET GOED TE COMBINEREN MET JE STUDIE?

Jazeker, Aethon is heel flexibel met inplannen. Per maand werk ik minimaal drie diensten en ik kan zelf bepalen wanneer ik mijn diensten inplan en of ik vaker wil werken.

HEB JE HET GEVOEL DAT JE JE MEER ONTWIKKELT VERGELEKEN MET EEN ANDERE (BIJ)BAAN?

Ja, vooral mijn persoonlijke ontwikkeling. Als student zit je soms in een bubbel, ik tenminste. Je gaat vooral om met andere studenten en je ouders natuurlijk. Door in de thuiszorg te werken kom je met veel mensen in contact. Mensen met verschillende culturele achtergronden uit Amsterdam. Ik ervaar dit als een hele leuke samenwerking waardoor ik mijn wereld ook een stukje verbreed.

Lees het hele interview hier verder.

Onze sponsoren