Nieuws

Carrièredag Technische Geneeskunde/Technical Medicine

Carrièredag Technische Geneeskunde/Technical Medicine

Lieve studenten,

Vanuit S.V.K.T. Variscopic willen we jullie van harte uitnodigen om deel te nemen aan onze digitale Carrièredag op 10 november: het CCE (Clinical Career Event). Ben jij opzoek naar een interessante stage- of PhD-plek of wil jij meer weten over de raakvlakken tussen de medische en technische wereld?
De inschrijvingen zullen op maandag 5 oktober open gaan voor iedereen die geïnteresseerd is in de Medisch-Technische wereld.
 
Op deze carrièredag kunnen jullie in contact komen met een verscheidenheid aan bedrijven en researchgroepen. Dit evenement zal zich focussen op zowel de mogelijkheden in de industrie, als de mogelijkheden in de kliniek of het onderzoek.
Door middel van een online bedrijvenmarkt en verschillende breakout sessies zullen naast grote namen als Siemens, GE Healthcare en KPN health ook vele andere bedrijven voor jullie klaarstaan om te vertellen waar zij zich mee bezighouden!
Toch liever voor jezelf beginnen? Ook voor de ondernemers onder jullie hebben we interessante workshops en sprekers!

Als je nieuwsgierig bent naar het CCE, volg ons dan via onderstaande kanalen of, stuur ons een mail via cce@variscopic.nl . Inschrijven kan via de volgende link; www.variscopic.nl/formulieren/cce-inschrijving


facebook: https://www.facebook.com/events/364503378276378
instagram: https://www.instagram.com/clinicalcareerevent/

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren