Nieuws

International Student Congress Of (bio)Medical Sciences (ISCOMS)

International Student Congress Of (bio)Medical Sciences (ISCOMS)

ISCOMS is een van de meest toonaangevende studentencongressen ter wereld op het gebied van biomedische wetenschappen. Studenten vanuit de hele wereld zullen hun onderzoek komen presenteren en er zullen lezingen worden gegeven door topwetenschappers. Dit jaar verwelkomen ze onder andere prof. Sir Peter J. Ratcliffe, die in 2019 de Nobelprijs voor Geneeskunde of Fysiologie heeft ontvangen voor zijn onderzoek naar het inzicht in cellulaire zuurstofdetectiemechanismen en de implicaties daarvan voor de geneeskunde. Daarnaast zullen prof. dr. ir. Jaap Seidell, prof. dr. Ellen Roche en prof. dr. Marion Koopmans komen spreken op het congres. Verder kunnen studenten deelnemen aan interactieve workshops, zoals een workshop over dissectie van het brein. Ook kan je tijdens het speeddaten met onderzoekers uit het UMCG al je vragen kwijt en zal een Parkinsonpatiënt tijdens het patiëntcollege over zijn ervaring met Parkinson en Deep Brain Stimulation (DBS) behandeling vertellen.  
 

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONLINE DEELNAME! 

De inschrijvingen voor de 28e editie van het International Student Congress Of (bio)Medical Sciences (ISCOMS) zijn geopend! ISCOMS zal van 8 t/m 10 juni 2021 plaatsvinden. Wil jij een internationaal studenten congres bezoeken waar je interessante lezingen van vooraanstaande onderzoekers te horen krijgt, deelneemt aan online workshops, je eigen wetenschappelijke netwerk verbreedt en 3 dagen lang een leuke tijd hebt met studenten van over de hele wereld? 

Ga naar de website en schrijf je nu in! 

www.iscoms.com 

 

REGISTER NOW FOR ONLINE PARTICIPATION! 
 
The registration period for the 28th edition of the International Student Congress Of (bio)Medical Sciences (ISCOMS) has opened! ISCOMS will take place from the 8th until the 10th of June 2021. Do you want to visit an international congress where you can experience interesting 

lectures from award-winning scientists, participate in interactive online workshops, broaden your scientific network and have 3 days of fun with other students from all over the world? 
 
Go to the website and register now! 

www.iscoms.com 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren