Nieuws

Startup Talk - Shahram Sharif van Lindacare

Donderdag 10 december (16.30-17.30u) is Shahram Sharif, CEO en oprichter van Lindacare de gast van onze Startup Talk. Sharif is een tech-ondernemer die gepassioneerd is over technologie en gezondheid. Zijn doel? Laat artsen focussen op hun patiënten, niet op hun data! Hij gelooft dat dit mogelijk is door een reeks oplossingen te creëren voor het monitoren van chronische ziektes op afstand. Met deze software oplossingen en tech-enabled toepassingen in gezondheidsservices is het op afstand monitoren van patiënten mogelijk. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat artsen interactie kunnen hebben met hun patiënten en niet met hun data.

De Startup Talk is een gratis event. Het duurt ongeveer een uur, met ruime tijd voor vragen vanuit het digitale publiek. Je kan je aanmelden op: https://novelt.com/nl/events/startup-talk-shahram-sharif-ceo-oprichter-bij-lindacare/. Je krijgt daarna een Google Calendar uitnodiging met een Zoom link. 

We zien je graag! 

p.s. Aangezien deze Startup Talk een sterke MedTech focus heeft, kun je nu al vragen doorsturen die we meenemen in de voorbereiding. Neem contact op met Rens Dommerholt van Novel-T, r.dommerholt@novelt.com

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren