bRAXIS Bierpongtoernooi

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
22 apr. 2021 20:30 - 23:00
Locatie
PK Discord

Lieve Paradoksianen,

Nu we langzaam maar zeker steeds meer mogen sporten, kom je er misschien wel achter dat je sportvaardigheden niet meer zijn wat ze ooit waren. Hoewel dat ongetwijfeld wel weer terugkomt met oefening, is er een belangrijke studentensport die we ook niet mogen vergeten: Het prachtige beerpong. Om te voorkomen dat je afgaat als een gieter wanneer de redcups en de pingpongballen weer uit de kast worden gehaald, organiseert bRAXIS 22 april van 20:30 tot 23:00 een online beerpongtoernooi voor alle Paradoksianen. Een fantastische kans om je techniek weer wat op te poetsen!

In teams van 1 of 2 kan je de strijd aan gaan tegen vrienden en studiegenoten. Waarbij zelfs nog meerdere prijzen te winnen zijn, waarvoor je de winst niet aan je voorbij zal willen laten gaan. Om extra te genieten van het bier zullen jullie voor een kleine bijdrage een complete beerpong set thuis krijgen in de prachtige kleur geel. Je moet dan alleen nog zelf voor bier zorgen (of een andere (non)-alcoholische versnapering) en dan kan de avond niet meer stuk! 

Meld 1 iemand per team aan, en laat dan bij het aanmelden in een opmerking achter met wie je in het team zit of dat je alleen meedoet. Daar kunnen we dan rekening mee houden bij het maken van een schema! Tot 22 april op de Paradoks Discord!

Voor de onwetende studenten: bRAXIS is het meest fabeltastisch mooie dispuut der Enschede. Het is ongeveer 14 jaar oud en is gelieerd aan Paradoks. Voor meer info, kijk https://www.paradoks.utwente.nl/vereniging/gelieerden/braxis.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren