Lustrum Alumnidag

banner_alumnidag.png

Beste Alumnus,   

Ook nieuwsgierig wat jouw medestudenten na hun afstuderen zijn gaan doen? Of vind je het leuk om huidige studenten te vertellen waar jij nu mee bezig bent en wat je zoal na jouw afstuderen hebt gedaan? Dan is de alumnidag echt wat voor jou!  

Namens S.V. Paradoks (en de opleidingen TG en BMT) organiseren wij op 8 december 2023 een alumnidag. Dit is een dag voor en door de alumni, met als doel om voor zowel de alumni als de studenten een inspirerende dag neer te zetten. Op deze dag willen wij in de ochtend een netwerkevent organiseren voor de alumni. Daarna willen we in de middag een moment voor de huidige studenten organiseren waarbij een aantal van jullie (de alumni) vertellen over jullie loopbaan en huidige functie. Dit heeft als doel om de huidige studenten een beter toekomstbeeld te geven (aangezien dat nu voor veel studenten onduidelijk is). Ook hier zijn jullie natuurlijk van harte welkom om te luisteren naar deze praatjes.  

Lijkt het jou leuk om hier aan deel te nemen? Laat dan jouw e-mailadres hier achter en geef het aan als je het leuk vindt om te vertellen over jouw huidige en vroegere baan.   

Met vriendelijke groet,   

Alumnicommissie  

Beste student, 

Vraag jij je ook af wat je na al die jaren studeren eigenlijk kan doen met jouw diploma? Ben je nieuwsgierig naar wat de onderwerpen van het huidige vakgebied zijn? Ben je benieuwd welke routes je kunt volgen om jouw droombaan te vinden? Of vind je het gewoon leuk om te luisteren naar wat alumni nu doen? Dan is de Alumnidag echt wat voor jou!  

Namens S.V. Paradoks organiseren wij op 8 december 2023 een alumnidag. Tijdens de gratis lunch is er een mogelijkheid zijn om te speeddaten met de alumni om zo één-op-één al jouw vragen te kunnen stellen. In de middag komen verschillende alumni (zowel van BMT als TG) vertellen over hun loopbaan en huidige werk om zo een beter beeld te scheppen over wat het huidige werkgebied inhoudt. Ook is dit de ultieme kans om een duidelijk te krijgen wat je nu eigenlijk kunt doen met TG en/of BMT. Deze middag is vrij geroosterd voor jullie, dus kom naar deze dag! 

Als je het leuk lijkt om deel te nemen schrijf je dan in via onderstaande link!  

Met vriendelijke groet,   

Alumnicommissie  


schema_alumnidag.png

Onze sponsoren