Mentorwerving Master Kick-In

2018-05-22

Word mentor tijdens de Kick-In!

Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe mentoren voor tijdens de Master Kick-In (26-30 augustus 2018). Mentoren zijn essentieel voor de Kick-In en vervullen een hele belangrijke taak. Ze zijn namelijk verantwoordelijk voor een groep nieuwe masterstudenten tijdens de introductieperiode op de UT. Daarnaast is het erg leuk om mentor te zijn! Je kan namelijk gratis naar alle feestjes, deelnemen aan de maaltijden en alle andere leuke activiteiten!

Geïnteresseerd? Schrijf je in via onze website www.kick-in.nl/nl. We kunnen erg veel mentoren gebruiken, dus zegt het voort!

Become a Kick-In mentor!

We are currently looking for new mentors for the Master Kick-In (26-30 August 2018). Mentors are essential for the Kick-In and fulfill a very important task. They are responsible for guiding a new group of masterstudents during their introduction period here at the UT. Besides that, being a mentor is also a lot of fun! You can join all the parties, meals and other activities for free!

Interested? Please sign up via our website www.kick-in.nl/en. We can use a lot of mentors, so please spread the word!

Log in om reacties te bekijken