Studievereniging voor Biomedische Technologie en Technische Geneeskunde

Paradoks doegroep Kick-In

2018-03-27

Beste Paradoksianen,

Het lijkt misschien nog ver voor ons te liggen, maar langzaam maar zeker komt de kick-in weer in zicht. De Kick- in vindt plaats van 22 tot 30 augustus, maar als PKIC zijn we al een aantal maand bezig met de voorbereidingen. Inmiddels is het tijd om je als doegroep in te schrijven. De Kick-in is natuurlijk een geweldige periode waarin vriendschappen ontstaan, de nieuwe wereld verkend wordt en de beste feestjes gevierd worden. De kiddo’s kunnen deze zware taken natuurlijk niet zelf volbrengen, ze hebben hiervoor escalatie-experts nodig die ze de weg wijzen naar de kroeg en waar nodig ondersteuning bieden tot aan de voordeur. Wil je jezelf en anderen een schittermagische Kick-in bezorgen? Geef je dan samen met je vrienden op als doegroep!

 

Wat moet je nou doen dan?

Als doegroepouders ben je verantwoordelijk voor 8 tot 12 kiddo’s. Je doorloopt samen met hen de Kick-in. Het is de bedoeling dat je de kiddo’s kennis laat maken met de verschillende kanten van het studentenleven. Als hoofddoegroepouder ben je ook verantwoordelijk voor de communicatie met de algemene Kick-in commissie en met de Paradoks Kick-in commissie.

Hoe kan ik me opgeven?

 

Je kunt je aanmelden als doegroep door uiterlijk 28 maart een motivatiebrief te sturen naar PKIC2018@paradoks.utwente.nl met als onderwerp:

Doegroepmotivatie_naamvanjulliedoegroep.

In deze brief moet in ieder geval staan:

- Naam van de doegroep

- Hoeveel jaar de doegroep al bestaat

- De 2 hoofddoegroepouders en hun:

- Telefoonnummer

- Mailadres

- Studie

- Studiejaar

- Andere doegroepouders

- Uitgebreide motivatie

Als je ons overtuigd met een originele en boeiende brief, dan is de kans groot dat jullie de aankomende Kick-in een doegroep gaan vormen.

 

Oké en dan?

Wij als PKIC gaan de ingezonden motivaties beoordelen en ranken. We laten jullie 12 april weten welke doegroepen we selecteren en welke we helaas moeten teleurstellen. Heb je vragen of onduidelijkheden, trek dan gerust een van ons aan de mouw voor verheldering.

 

Groeten,

PKIC2018

Onno Derkman (Doegroepcoördinator)

Comments

Log in om reacties te bekijken