Nationale Studenten Enquête

15 januari t/m 11 maart, 2017-12-19

De NSE is een onafhankelijk landelijk onderzoek naar de studenttevredenheid op alle Nederlandse hogescholen en universiteiten. De resultaten hiervan worden gebruikt door Elsevier, Keuzegids en Studiekeuze123 en door externe partijen zoals toekomstige werkgevers en studiezoekers voor het meten van de reputatie van de universiteit en opleiding. Dat maakt de NSE anders dan onze interne (module)-evaluaties.

Waarom is meedoen aan de NSE belangrijk?

· Iedere mening telt, om een zo goed mogelijk beeld te geven is het belangrijk dat iedere student zijn stem laat horen;

· Jouw mening helpt de UT om de kwaliteit van het onderwijs te kunnen verbeteren.

· Daarnaast maak je na invullen kans op een half jaar collegegeld of andere prijzen.

· Je helpt toekomstige studenten bij hun studiekeuze, jouw mening is belangrijk voor de keuze van UT-studenten van de toekomst

Log in om reacties te bekijken