Kinderboerderij + BBQ + Kampvuuravond

Op dinsdag 19 juni heeft de A.C.T.I.E. een meerdelige activiteit voor jullie klaar staan! Om 15:30 zullen wij ons naar de kinderboerderij begeven om eens even lekker alle stress weg te knuffelen met alle mooie, leuke, schattige diertjes die daar lopen. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven en kan je vrij bij aansluiten.

Hierna zullen wij terug richting de campus gaan om met zijn allen te gaan BBQ’en bij de kampvuurplek. Hierbij aansluiten kan natuurlijk ook gewoon! De kosten zullen 3 euro bedragen (geef het aan in de opmerkingen als je vegetarisch bent).

Na deze heerlijke BBQ zullen we het vuur aansteken en met zijn allen de Kampvuuravond 2.0 in gaan luiden. De A.C.T.I.E. regelt wat snacks etc, maar neem verder je eigen bier/drank/fris mee(En natuurlijk al je afval hout/banken/troep voor op het vuur). De kosten hiervoor zullen 2 euro bedragen.

Wanneer je voor één van de twee betaalde activiteiten niet mee wilt doen zet dit dan in de opmerkingen en dan betaal je alleen voor de activiteit waar je wel aan mee wilt doen.

Dus sleep al je vrienden mee en kom mee knuffelen met diertjes, BBQ’en en een vuurtje maken.