Sustainable Healthcare Challenge

De inschrijving voor de Challenge is geopend!
Ben jij student of young professional en heb jij een goed idee om de zorg te innoveren? Heb jij een start-up opgericht en ben jij klaar om te pitchen voor een groot publiek met onder meer partners, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden die staan te springen om iets voor jou te betekenen? Zet dan nu 31 mei 2018, de datum van de Challenge & Congress in jouw agenda!

Tijdens de Challenge krijgen geselecteerde start-ups de kans om hun idee te pitchen en het publiek te overtuigen om financieel in hen te investeren tijdens de live-bidding. Daarnaast maken de deelnemers van de Challenge kans op nog veel meer prijzen die hun start-up op weg kunnen helpen, zoals consultancy uren, advies of andere in-kind ondersteuning.

Gecombineerd met de Challenge is er ook het Congress, donderdag 31 mei zullen innovatieve zorgstartups en sprekers elkaar afwisselen in een dagvullend programma!

Op deze dag komen alle facetten van de SHC’s aanpak samen: het inspireren van mensen voor zorginnovatie, het stimuleren van studenten en young professionals om een idee na te jagen, het faciliteren van groei voor start-ups door ze een publiek en prijzen te bieden, en het verbinden van ons netwerk met de aanwezige studenten.

Aanmelden als challenge deelnemer kan tot 10 mei via de site van Zorginnovatie (https://www.zorginnovatie.nl/).
Je tickets kopen als bezoeker kan via de SHC website 10 euro voor studenten en 20 euro voor niet-studenten.