Bijeenkomst NVvTG

VOOR TG B3 EN M1

De NVvTG organiseert voor TG M2 studenten een uniek onderwijsmoment, waarbij de gelegenheid is om als TG B3 of M1 bij aanwezig te zijn. Hieronder een korte beschrijving wat de middag in zal houden.

"Wil jij weten wat de Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde (NVvTG) betekent voor afgestudeerde TG en masterstudenten? Ben je benieuwd naar klinische praktijkvoorbeelden, wil je weten wat de Wet BIG nou eigenlijk betekent voor jouw handelen, of wil je tips om jezelf als TG te profileren in de kliniek of daarbuiten? Kom dan naar het onderwijsmoment georganiseerd door de NVvTG op 20 april. Annemijn Jonkman (voorzitter NVvTG) en Laurel Kerdijk-Schunselaar (voorzitter Kwaliteitscommissie NVvTG) zullen jullie in een interactieve middag meenemen in de speerpunten van de NVvTG, en middels praktijkvoorbeelden kennis laten maken met de Wet BIG en het Kwaliteitsregister. Uiteraard is er voldoende ruimte om al jullie vragen te stellen over de NVvTG en het werkveld. Ben je nu al benieuwd naar de visie van de NVvTG op de toekomstige zorg? Ga dan naar http://www.nvvtg.nl/nieuwe-zorg/ en download ons visiedocument."