Studievereniging voor Biomedische Technologie en Technische Geneeskunde

Rellen met de ME

We gaan weer rellen!

Elk jaar was het weer een spectakel, tientallen Paradoksleden reizen af naar een nabijgelegen locatie om daar een dag te mogen doen wat anders nooit door de beugel kan. De popo's uitschelden met de minst creatieve leuzen, agenten bekogelen met allerlei puin en hier en daar een rake klap uitdelen. Wanneer je rellen ziet na bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd verafschuw je het altijd, maar stiekem gaat je testosterongehalte iets omhoogt en kruipt er een gevoel naar binnen... Stiekem willen we allemaal een keer al onze frustraties eruitgooien en ons zo lomp mogelijk gedragen, maar dan zonder enige consequentie. En dat kan nu!

Op 27 maar zullen we gaan afreizen richting Schaarsbergen in de buurt van Arnhem. Hier zullen we de aanwezige ME even goed uitschelden, met stenen bekogelen en hun wapenstokken proberen af te pakken. Dus heb jij het afgelopen collegejaar wat frustraties opgelopen en zou je deze graag op iemand willen afreageren, ben je niet bang voor blauwe plekken en heb je altijd al een ambtenaar in functie verrot willen schelden? Schrijf je dan snel in.

We zullen kwart voor 7 verzamelen achter de horst om vervolgens met vervoer naar onze rel locatie gestuurd te worden. Het rellen zal van 8:30 tot ongeveer 16:00 duren. Verder is daar een fraaie lunch aanwezig en worden we naderhand weer veilig op de uni afgezet (We zullen rond 5 uur weer aankomen). En het mooiste is nogwel dat dit allemaal gratis is!

P.S. Uitschrijven voor dit evenement is niet mogelijk wegens het regelen van de bus.