Studievereniging voor Biomedische Technologie en Technische Geneeskunde

Interesse activiteit Solar Team

Wil jij deel uitmaken van het team dat een eigen zonneauto bouwt en daarmee 3000 km door de Australische outback racet? Wil jij je kennis van mechanica, materiaalkunde en aerodynamica toepassen om de beste zonneauto ter wereld te bouwen? Ben je op zoek naar een functie waarin jouw vaardigheden in Management, Marketing, Media of Externe Betrekkingen uitstekend van pas komen? Solar Team Twente is de plek om wat je hebt geleerd in de praktijk toe te passen en te strijden in de wereldtop!

Afgelopen jaar hebben Paradoks leden Menno Sytsma (structureel ontwerp) en Luc Evertzen (aerodynamica) bijgedragen aan het ontwerpen en bouwen van de zonneauto. Als jij gedreven bent en ons kunt overtuigen van jouw vaardigheden ben jij de perfecte persoon voor ons team, zowel voor technische als niet-technische functies. Als je vragen hebt is de interesse activiteit het ideale moment om ze te stellen.

Kom op 8 maart langs bij onze laatste interesse activiteit, krijg een indruk van het team en vraag ons alles wat je wilt vragen. Het evenement zal plaats vinden in De Waaier 3 tijdens de pauze.

Zie hier een filmpje van de solar race:
https://www.youtube.com/watch?v=YMJ25YHS2Wc