Paratrip 2018

Na een lange periode is de locatie van de Paratrip bekend. We zullen dit jaar met 60 personen naar Praag gaan! Deze culturele stad biedt veel kansen voor ons studenten, in de vorm van verschillende activiteiten. Zo zullen we onder andere naar een brouwerij gaan, brak picknicken in een parkje, proberen zo veel mogelijk universiteiten te vermijden, en natuurlijk een pub crawl!

Om de meest belangrijke informatie nog maar eens samen te vatten:

• Waar: Praag
  • Wanneer: Woensdag 9 mei ’s avonds tot zondag 13 mei ’s middags
  • Kosten: Ongeveer €250,-
  • Hoe: Met een bus
  • Wie: Jij, wij en al je vrienden die je mee de afgrond in helpt (maximum van 60 personen)
  • Waarom: Geregelde vakantie met goedkoop bier, wat is er meer te willen?

Voor de bovenstaande prijs krijg je de volgende dingen van ons: Busreis retour, hostel, goody bag, geregelde tour door Praag, onbeperkt ov, 1x avondeten, 1x brakke picknick, elke ochtend ontbijt, tour door een brouwerij, pub crawl, bakken vrije tijd en nog een paar geheime activiteiten.

Schrijf je nu in!

LET OP: Als je eenmaal bent ingeschreven kan je je niet meer uitschrijven! Als je niet meer mee kan op reis zul je zelf vervanging moeten vinden of de kosten moeten betalen.