Studievereniging voor Biomedische Technologie en Technische Geneeskunde

WEGENS SUCCES VERLENGD: Groene mokken!

Wegens doorslaand succes is het nog langer mogelijk om mokken te bestellen!! Treuzel niet langer, nu doen!

Je kent het wel. Je staat in de PK op maandagochtend, snakkend naar een goede bak koffie. Vol goede moed ga je naar de vitrinekast om je mok te pakken, maar die kan je niet vinden: iedere mok ziet er hetzelfde uit. Je staat, misschien wel met een gigantische kater, te zoeken naar je eigen mok. Bovenin de kast, onderin de kast, toch weer bovenin de kast, maar je eigen mok is onvindbaar. Heb je je mok wel teruggezet? Is hij misschien weggegooid door het bestuur? Heeft iemand anders je mok laten verdwijnen?

Maar, je komt de dag niet door zonder koffie. Bekertjes bestaan niet meer, dus met frisse tegenzin ga je naar de kast met de gastenmokken. Na minutenlang speuren heb je je favoriete gastenmok met je geluksnummer kunnen vinden, maar hier zit een enorme laag koffie onderin van zo’n twee weken oud. Er staan kopjes in de kast die dit niet hebben, maar die heb je in 1 slok leeg. Je gaat weer terug op zoek naar een andere gastenmok, eentje die minder vaak is gebruikt dan een doorgesnoven prostituee in Rusland – maar dit blijkt een onmogelijke opgave.

In plaats van een speld in een hooiberg ga je op zoek naar een mok in een vitrinekast. Gelukkig hebben sommige mokken een klein groen accentje, maar het duurt te lang om je eigen mok te vinden. Je eigen mok, waar je ondertussen zo gehecht aan bent geraakt, waar je niet meer zonder kan. Onvindbaar. De koffiekan is ondertussen alweer leeg doordat andere mensen meer geluk hebben gehad bij het zoeken van een mok. Radeloos en vol verbijstering geef je het op – en ga je maar op de bank liggen in de foetushouding.

Wat blijkt? Je mok stond gewoon op de salontafel.


De DE-Puntencommissie herkent deze problematiek. De DE-Puntencommissie is hét ondersteunend orgaan van ieder koffiedrinkend lid van S.V. Paradoks, welke dit jaar nog veel voor jullie in petto heeft. We gaan echter beginnen bij het begin. Zonder mok geen koffie: dus het wordt tijd voor nieuwe mokken. En, zoals het hoort, in de kleur groen*, met persoonlijke tekst. Lekker herkenbaar, lekkere koffie, lekkere ochtend.

Wil jij ook zo’n mooie groene mok? Schrijf je dan in voor 17 november!

DE-PuntenCommissie: één (com)missie, één taak: koffie

*: Wij doen ons best om groene mokken met persoonlijke bedrukking te regelen, maar op dit moment kunnen wij nog niets met 100% zekerheid beloven: maar wel 99,9% zekerheid.