Standaard Lui zaalvoetbal

Beste leden van paradoks,

Het collegejaar is nu een tijdje van start, de eerste chaos is al weer voorbij en het wordt tijd om eens na te denken over wat er nu naast bier zuipen en tentamens halen ook nog gedaan kan worden als student. Mogelijk kijk je 's ochtends ondertussen ook al wat minder gelukkig in de spiegel, de eerste studentikoze kilootjes beginnen al zichtbaar te worden... Gelukkig kent Paradoks ook sportieve kanten die wij als P.V.G. Standaard Lui graag naar boven brengen. Daarom wordt het tijd om weer eens te kijken wat er nog over is van die conditie van vroeger  en een avondje te gaan zaalvoetballen.

Wij als voetbalgenootschap zullen op 18 oktober, vanaf half 21.30 een toernooi neerzetten waar we een sporthal afhuren om een zaalvoetbaltoernooi te gaan spelen met de leden van Paradoks. Het adres hiervan is schietbaanweg 115. De kosten hiervoor bedragen €2,-, en hiervoor krijgen jullie het eerste biertje van ons. Kun je niet zo goed voetballen, wees dan niet bang, want er zal op de avond zelf willekeurig teams worden samengesteld zodat eenieder elkaar ook beter kan leren kennen. Na het sportieve gedeelte zullen we de net kwijtgeraakte kilo's weer terughalen via een goede derde helft, gezelligheid komt immers voorop! Schrijf je dus vooral in en kom een avond lekker mee voetballen.

Mocht je daarnaast nog opzoek zijn naar een nieuwe sportclub of baal je dat je je trainingen niet meer mee kan pakken bij je oude voetbalclub? Dan zou je eventueel hier ook voor het eerst met ons kennis kunnen maken en daarna nog een aantal wedstrijden meespelen om te kijken of je ons wellicht wekelijks kan verdragen? Maar dit is natuurlijk niet noodzakelijk, je kan ook gezellig eenmalig komen zaalvoetballen.

Sportieve groetjes,

P.V.G. Standaard Lui