Studievereniging voor Biomedische Technologie en Technische Geneeskunde

Deze maand

LinkedIn Course

2018-04-03 12:30:00

Worldwide, 40.000 alumni represent the UT.
Do you use this amazing network? This is the goal of
Joe Laufer from the alumni office.

In this LinkedIn workshop, Joe Laufers will tell us
something about the most important elements of a
LinkedIn profile. He will give the tools, information and encouragement to reach out to your network.

The course will be free and there will be a nice
lunch! You can sign up via the Paradoks site.
Full is full.

lees meer

Paradoksfeest #Fitgirl Fissa

2018-04-04 21:00:00

Lieve Paradoksianen en alle anderen die zin hebben in een goed feestje,

Heb jij ook het idee dat je bierbuik de laatste tijd een stukje groter is geworden? Of dat die biceps van je een stuk geslonken zijn? Zorg er dan voor dat je 4 april in Aspen Valley bent! Onder het thema #Fitgirl Fissa zullen de nodige calorieën verbrand gaan worden met dansen en bierliften. Cause every work-out counts!
Als je ook nog aardig wilt zijn voor je portemonnee zorg dan dat je om 23:30 binnen bent:
- Bier is tot 23:30 1 euro
- Mix 1 + 1 gratis
De deuren zullen geopend zijn van 21:00 tot 04:00!

Heel veel liefs,
De feestcommissie
#fitgirl #gainz #proteins

VERGEET JE STUDENTENKAART EN ID-KAART NIET

lees meer

Lasergamen & poolen

2018-04-09 19:30:00

3 uur lang lasergamen, poolen en onbeperkt bier drinken. Dit alles voor maar 15 euro!
De A.C.T.I.E. organiseert nt als voorgaande jaren deze epische activiteit, dit maal op 9 april. Dus haal je innerlijke Barney Stinson naar boven en rol, spring, ontwijk en schiet je weg naar de overwinning, en kroon jezelf tot Lasergame koning van het jaar. Naast het lasergamen vul je je buikje met het heerlijke vloeibare goud (of een colaatje), en ga je een lekker potje poolen.
Dus twijfel niet langer en schrijf je in voor deze mooie activiteit

lees meer

Joggingsbroeken KleCo

2018-04-09 23:57:00

Heb je je nieuwe mooie zachte paradokstrui aan of een andere wat minder mooie trui, maar toch nog het gevoel dat er een kledingstuk aan je fantastische outfit ontbreekt? Dat gevoel herkennen wij. Daarom zijn er nu paradoks joggingsbroeken om je chill outfit helemaal af te maken!

De broeken zijn zwart met groende tekst op de linker broekspijp: S.V. Paradoks
Deze Unisex broek heeft zakken. 

Bestellen kan t/m woensdag 17 april.

De prijs van de joggingsbroek ligt ongeveer tussen €12,- en €18,- afhankelijk van hoeveel broeken er besteld worden (hoe meer broeken we bestellen, hoe lager de prijs per broek).

Beschikbaar in de maten S-M-L-XL-2XL. Matentabel staat in de afbeelding!

Schrijf je in als je een broek wilt en zet in de comment welke maat je wil. 

 

Groetjes,

De KleCo

 

lees meer

Opnames: Professor Nicolai & Dr. Beckand

2018-04-10 11:30:00

Lieve leden,

Wij hebben als vereniging wederom een uitnodiging gekregen om opnames bij te wonen van een bekend TV-programma. Professor (Ruben) Nicolai & Dr. (Tijl) Beckand zijn terug met alweer het derde seizoen van de leukste humoristische en wetenschappelijke spelshow op RTL4! Vanuit hun eigen testlab op het vliegveld tarten zij het lot en nemen de proef op de som met de meest bloedstollende experimenten. Zij worden bijgestaan door niemand minder dan Diederik Jekel.

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn met je vrienden en meer andere Paradoksleden? Schrijf je dan nu gratis in voor een middag vol vermaak!

lees meer

Studeeravond Signalen en Systemen

2018-04-10 19:30:00

Signalen en Systemen is in module 7 een struikelvak voor veel BMT studenten. Om jullie meer ondersteuning te bieden organiseert Paradoks een studeeravond op 10 april.
Om al je vragen te kunnen beantwoorden zal er een studentassistent aanwezig zijn.
Dus heb jij nog vragen? Begrijp je de stof nog niet helemaal? Of wil je extra oefenen? Kom dan naar de studeeravond voor Signalen en Systemen op 10 april.

lees meer

Technohal Toekomstdag lunchlezing

2018-04-12 12:30:00

Allerbeste lid,

 

Als je een beetje je ogen en oren open hebt gehouden het afgelopen jaar, weet je inmiddels wel dat we volgend jaar naar de Technohal gaan verhuizen. Jaja, volgend jaar, dat gaat hard. Om iedereen nog wat meer kennis te laten maken met wat er nou precies allemaal gaande is rondom deze verhuizing en verbouwing, heeft de SIPA-werkgroep een lunchlezing georganiseerd, komende donderdag 12 april in OH 114. Hier zal van alles verteld worden over hoe de verbouwing in zijn werk gaat en wat voor keuzes er zoal zijn gemaakt wat betreft bijvoorbeeld het interieur.

Dus, sleep alle mede UB-strijders mee tijdens je pauze van het studeren en kom wat meer te weten over hoe en waar je straks college hebt en bier gaat drinken.

 

En ohja, niet geheel onbelangrijk, er is gratis lunch! (Meld je daarvoor wel even aan als het u belieft)

 

PS: in de middag zal er een borrel zijn, samen met onze toekomstige leden-buren van SIRIUS. Als je je aanmeldt krijg je voor maar euro pizza! (aanmelden kan bij de neven-activiteit)

 

Tot donderdag!

lees meer

Technohal Toekomstdag Borrel + Pizza

2018-04-12 16:00:00

Allerleukste lid,

 

Ben je ook al zo moe van (het studeren voor) de tentamenweek en zie je door al die vakken de stof niet meer? Dat gevoel kennen we, dus kom gezellig met de SIPA-werkgroep een biertje drinken op donderdag 12 april! Hier zullen ook leden van studievereniging SIRIUS zijn, zodat je de medeverhuizers van de Technohal ook eens kunt leren kennen. Er zal ter plekke een activiteit plaatsvinden waar je op dat moment nog aan kunt sluiten en als je je hieronder inschrijft kun je pizza krijgen voor slechts 6 euro! Geen reden dus om niet te komen, ook als je slechts één inspiratiebiertje komt drinken.

 

PS: als je nou nog meer wilt weten over de verhuizing naar de Technohal en gratis lunch wil, meld je dan ook even aan bij de neven-activiteit.

 

Tot donderdag!


P.S. Kies voor de pizza uit Margarita, Salami, Fungi, Hawaii

lees meer

Studeeravond TG

2018-04-12 19:30:00

Om jullie meer ondersteuning te bieden bij het studeren organiseert Paradoks een studeeravond op 12 april.
Om al je vragen te kunnen beantwoorden zal er een studentassistent aanwezig zijn voor 'Meten en Verwerken van Signalen'. 

Dus heb jij nog vragen? Begrijp je de stof nog niet helemaal? Of wil je extra oefenen? Kom dan naar de studeeravond voor TG op 12 april!

Om extra te studeren zijn uiteraard ook studenten van TG2 en TG3 welkom. 

Heb je ook nog vragen over Systemen en Modellen? Kom dan naar het extra vragenuurtje bij een studentassistent op 19 april vanaf 12:30 in NH117! 

lees meer

TIJD OM TE SHINEN!

2018-04-14 00:00:00


Ja ja, de zon schijnt alweer volop en ook voor jou is het tijd om te shinen!

Wil je stiemen gluren naar die lekkere TG of BMT'er EN er superhip uitzien EN laten zien dat je een epische paradoksaan bent? Bestel dan deze zonnebril!

Ze kosten tijdelijk maar 3 euro. De zonnebrillen kunnen helaas pas besteld worden als er 50 inschrijvingen staan, dus laat iedereen zich inschrijven!


Als je nog vragen hebt mail dan naar  kleco@paradoks.utwente.nl

Groetjes,
De KleCo

lees meer

Ontbijten met de Rector

2018-04-17 07:45:00

Dinsdag 17 april is het weer zover, jij kunt komen ontbijten met Thom Palstra! Heb jij vragen, opmerkingen of wil je kletsen met de rector? Dat kan allemaal door samen met de rector te ontbijten in de Ravelijn. Het ontbijt is gratis en zal geserveerd worden in de Ravelijn. Vergeet je niet op te geven, zodat er ontbijt voor jou geregeld wordt.

Hopelijk tot dan!

lees meer

Studium Generale: Verdwenen Geuren

2018-04-17 19:30:00

Drs. Caro Verbeek promoveert aan de Vrije Universiteit op onderzoek naar verdwenen geuren.  

In het Romeinse Colosseum vochten gladiatoren met elkaar of met wilde beesten. Het rook er naar bloed, zweet en angst. Maar er was ook een geur van oranjebloesem die via tuitjes in de stenen door de ruimte stroomde. Dat was de geur die iedereen associeerde met feest. Reuk lijkt een ondergewaardeerd zintuig. Ogen en oren hebben de overhand. Toch zal je nooit verliefd worden op iemand die je niet lekker vindt ruiken. Wat is de rol van geur in verleden en heden? En hoe werkt ruiken in lichaam en geest? Een aromajockey zal geuren door ons Amphitheater laten stromen.

       

lees meer

Vragenuurtje 'Systemen en Modellen'

2018-04-19 12:30:00

Heb je nog laatste vragen over het vak 'Systemen en Modellen' ? Kom deze dan stellen tijdens het vragenuurtje 19 april in de pauze in NH117. 

Omdat er op de studeeravond geen studentassistent aanwezig was voor dit vak, is dit vervangende moment gepland zodat jullie toch nog je vragen kunnen stellen aan de studentassistent. 

Inschrijven is niet nodig. 

Succes met studeren! 

lees meer

Bijeenkomst NVvTG

2018-04-20 14:00:00

VOOR TG B3 EN M1 

De NVvTG organiseert voor TG M2 studenten een uniek onderwijsmoment, waarbij de gelegenheid is om als TG B3 of M1 bij aanwezig te zijn. Hieronder een korte beschrijving wat de middag in zal houden.  

"Wil jij weten wat de Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskunde (NVvTG) betekent voor afgestudeerde TG en masterstudenten? Ben je benieuwd naar klinische praktijkvoorbeelden, wil je weten wat de Wet BIG nou eigenlijk betekent voor jouw handelen, of wil je tips om jezelf als TG te profileren in de kliniek of daarbuiten? Kom dan naar het onderwijsmoment georganiseerd door de NVvTG op 20 april. Annemijn Jonkman (voorzitter NVvTG) en Laurel Kerdijk-Schunselaar (voorzitter Kwaliteitscommissie NVvTG) zullen jullie in een interactieve middag meenemen in de speerpunten van de NVvTG, en middels praktijkvoorbeelden kennis laten maken met de Wet BIG en het Kwaliteitsregister. Uiteraard is er voldoende ruimte om al jullie vragen te stellen over de NVvTG en het werkveld. Ben je nu al benieuwd naar de visie van de NVvTG op de toekomstige zorg? Ga dan naar http://www.nvvtg.nl/nieuwe-zorg/ en download ons visiedocument."

lees meer

Reservelijst Batavierenrace

2018-04-20 16:00:00

lees meer

Batavierenrace

2018-04-20 19:00:00

Hee sportieve en minder sportieve leden van Paradoks!

Over een paar maandjes, op 21 april 2018, zal de 46e editie van de Batavierenrace plaatsvinden. Deze estafetteloop (die overigens de grootste van de wereld is en enkel is bedoeld voor studenten!) begint in Nijmegen en zal ons over een route van zo’n 175 km naar Enschede leiden. De race wordt gelopen in teams van 25 personen, per persoon wordt een afstand van 3 tot 10 km gelopen. Als voorbereiding zal er een aantal trainingen worden georganiseerd en ook zal er een gezellige teambuildingactiviteit plaatsvinden. Na de race zullen we BBQen met onze zusterverenigingen uit Delft en Eindhoven. Kortom, veel gezelligheid, lekker eten en een beetje actief zijn en dat allemaal voor zo’n 25 euro pp.

Uiteraard is er meer dan alleen rennen, immers hebben we hard gewerkt dus mogen we ons zelf ook belonen. Na het rennen gaat het evenement over in een groot feest op de campus waar ook de supporters van harte welkom zijn voor een (of vele) drankje(s).

Houd de site in de gaten, want vanaf 17 januari kun je je inschrijven!

lees meer

STAF: Paradoks 2 - Concept 2

2018-04-24 18:00:00

Lieve sportievelingetjes,

Kom Paradoks aanmoedigen bij het STAF-toernooi.
Hoe meer mensen hoe meer vreugde en hoe beter wij ook zullen spelen.

P.S. Neem pils mee ofzo

lees meer

STAF: Paradoks 1 - Dimensie

2018-04-26 19:00:00

Lieve sportievelingetjes,

Kom Paradoks aanmoedigen bij het STAF-toernooi.
Hoe meer mensen hoe meer vreugde en hoe beter wij ook zullen spelen.

P.S. Neem pils mee ofzo

lees meer

Stef Stuntpiloot Toernooi

2018-04-30 20:00:00

Onze favoriete besnorde piloot is weer terug. Zijn naam is Stef, en hij is een stuntpiloot. Alleen is Stef achter je kippen aan. Ben jij een brokkenpiloot, of een echte hoogvlieger. Test je skills en doe mee aan het Stef Stuntpiloot Toernooi op 30 april. Voor 5 euro doe je mee met deze klassieke activiteit, en drink je ook nog eens de hele avond gratis! Dus vlieg snel naar de inschrijfknop en doe mee!

De avond zal ongeveer om 20:00 uur beginnen, exacte tijd volgt!

xxx
De A.C.T.I.E.

lees meer

Hacking Health 2018

2018-05-29 09:00:00

Zie jij jezelf al werken in het ziekenhuis, bij een kennisinstituut, als consultent of ZZP-er? Het maakt niet uit waar je terecht komt, als toekomstige expert in de medische technologie bepaal jij in welke projecten je je tijd en energie gaat steken. Het is dan wel zo handig dat je kunt beoordelen welke innovaties potentie hebben om de markt te bereiken.  

Daarom dagen we je uit om mee te doen aan Hacking Health!

In een team van TG, BMT en GZW studenten bouw je een businesscase en pitch je jullie oplossing voor een actuele medisch-technische uitdaging. Inschrijving via https://www.utwente.nl/nl/ectm/kennisuitwisseling/techmed-events/hacking-health/. Voor vragen, neem contact op via: techmed-events@utwente.nl

 

Tot 29 juni!

lees meer